Oplev CISMA! Tag dig til den visuelle fest med IECHO-skæring!

Den 4-dages China International Sewing Equipment Exhibition – Shanghai Sewing Exhibition CISMA åbnede storslået på Shanghai New International Expo Center den 25. september 2023. Som verdens største professionelle syudstyrsudstilling er CISMA i fokus for den globale tekstilmaskineindustri.Mere mere end 800 udstillere fra hele landet samles her for at fremvise de nyeste tekstilmaskiners produkter og teknologier, der leder industriens fremtidige udviklingsretning!

IECHO Cutting Machine var også inviteret til at deltage i denne udstilling, og standen er placeret i E1-D62

网站3

Hangzhou IECHO Cutting Machine har fokuseret på skæreindustrien i 30 år og har konstant tilpasset sig markedet for at innovere og opdatere mere effektivt og intelligent skæreudstyr.På denne udstilling bragte IECHO Cutting CLSC- og BK4-maskiner, der viser den nyeste skæreteknologi til det levende publikum.

网站2

CLSC har det automatiske flerlags skæresystem, som vedtager et helt nyt vakuumkammerdesign, har et helt nyt intelligent slibesystem, fuldautomatisk kontinuerlig skærefunktion og det nyeste skærebevægelseskontrolsystem. Dens maksimale skærehastighed er 60m/min. Og den maksimale hastighed på den højfrekvente vibrationskniv kan nå 6000 rmp/min.

 网站2

BK4 har den INTELLIGENTE IECHOMC Precision Motion Control og den maksimale hastighed er 1800 mm/s)

Udstillingssted

Udstillere fortsætter med at komme i hobetal, forbløffede over IECHO-skæremaskinens hastighed og nøjagtighed

网站1


Indlægstid: 27. september 2023
  • facebook
  • linkedin
  • kvidre
  • Youtube
  • instagram

Abonner på vores nyhedsbrev

sende oplysninger