IECHO NEWS|Oplev FESPA 2024-webstedet

I dag afholdes den længe ventede FESPA 2024 i RAI i Amsterdam, Holland.Showet er Europas førende udstilling for skærm og digital, bredformattryk og tekstiltryk. Hundredvis af udstillere vil fremvise deres seneste innovationer og produktlanceringer inden for grafik, dekoration, emballage, industri- og tekstilapplikationer.IECHO, som et velkendt brand , fik sin debut på udstillingen med 9 skæremaskiner i det tilsvarende felt, hvilket tiltrak sig begejstret opmærksomhed fra udstillingen.

1-1

I dag er udstillingens anden dag, og IECHOs stand er 5-G80, hvilket tiltrækker et stort antal besøgende til at stoppe.Standens design er meget storslået og iøjnefaldende.I øjeblikket har IECHO's personale travlt med at betjene ni skæremaskiner, hver med deres egne designkarakteristika og anvendelsesområder.

2-13-1

Blandt dem storformatskæremaskinerneSK2 2516ogTK4S 2516afspejle IECHOs tekniske styrke inden for storformatudskrivning;

De specialiserede skæremaskinerPK0705ogPK4-1007til reklameemballageindustrien levere innovative løsninger, hvilket gør dem til en god partner til fuldautomatisk offline prøveudtagning og små batchproduktion i emballageindustrien.

LasermaskinenLCT350, etiketmaskineMCTPRO,og selvklæbende skæremaskineRK2-380, som førende digitale etiketskæremaskiner, har vist en fantastisk skærehastighed og nøjagtighed på udstillingsstedet, og udstillere har udtrykt stor interesse.

BK4som skal give dig et vindue til et glimt af, hvad vi IECHO er i stand til at tilbyde vedrørende pladematerialerne på en mere intelligent og automatisk måde.

VK1700, som et efterproduktions intelligent behandlingsudstyr i reklamespraymalingsindustrien og tapetindustrien, har også overrasket alle

Besøgende stoppede op for at se og spurgte entusiastisk personalet på IECHO om maskinens ydeevne, egenskaber og anvendelighed.Personalet introducerede entusiastisk produktlinjen og skæreløsningerne til udstillerne og gennemførte skæredemonstrationer på stedet, så besøgende kunne se den fremragende præstation af IECHO skæremaskiner.

4-1

Selv nogle udstillere bragte deres egne materialer til stedet og prøvede at bruge IECHOs skæremaskine til at skære, og alle var meget tilfredse med prøveskæringseffekten.Det kan ses, at IECHOs produkter er blevet bredt anerkendt og rost på markedet.

FESPA2024 fortsætter indtil den 22. marts.Hvis du er interesseret i print og tekstilskæringsteknologi, så gå ikke glip af denne mulighed.Skynd dig op til udstillingsstedet og mærk spændingen og glæden!

 


Indlægstid: 20-03-2024
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • Youtube
  • instagram

Abonner på vores nyhedsbrev

sende oplysninger