Meddelelse om eksklusivt agentur for PK-mærkeserieprodukter i Vietnam.

Om HANGZHOU IECHO SCIENCE & TECHNOLOGY CO., LTD og Vprint Co., Ltd. PK-mærkeserieprodukter eksklusiv agenturaftale.

HANGZHOU IECHO SCIENCE & TECHNOLOGY CO., LTD.er glad for at kunne meddele, at det har underskrevet en eksklusiv distributionsaftale medVprint Co., Ltd.

Det meddeles det nuVprint Co., Ltd.er udpeget som eksklusiv agent forPK-serienprodukter fra IECHOi Vietnamden 1. november 2023, og er ansvarlig for IECHOs reklame-, markedsførings- og vedligeholdelsesarbejde i ovenstående områder.Den eksklusive autorisation er gyldig i 1 år.

Denne autoriserede agent har rig erfaring og professionel viden på det vietnamesiske marked og vil yde omfattende salgs- og teknisk support til PK.Vi mener, at gennem samarbejde mellem begge parter, vil PK-mærkeseriens produkter blive mere bredt promoveret og anerkendt, hvilket bringer bedre produkter og tjenester til Vietnam-brugere.

Som kunde hos IECHO vil du nyde den bekvemmelighed og professionelle support, som agenten yder.Du kan direkte købe og forstå information om PK-mærkeserieprodukter gennem agenter, såsom eftersalgsservice og produktrådgivning.

Vi håber inderligt, at vi gennem samarbejdet med Vprint Co., Ltd. kan udvide Vietnam-markedet yderligere og give brugerne bedre produkter og tjenester.Tak for din støtte og opmærksomhed, vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at forbedre produktkvaliteten og brugeroplevelsen.

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os til enhver tid.Tak igen for din støtte!

官网1


Indlægstid: 21. nov. 2023
  • facebook
  • linkedin
  • kvidre
  • Youtube
  • instagram

Abonner på vores nyhedsbrev

sende oplysninger