Utstillingsanmeldelse—-Hva er fokus for årets COMPOSITES EXPO?IECHO Cutting BK4!

I 2023 ble den tre dager lange China Composites Expo vellykket avsluttet på Shanghai National Convention and Exhibition Center.Denne utstillingen er veldig spennende i de tre dagene fra 12. september til 14. september 2023.

1.1

Standnummeret til IECHO Technology er 7.1H-7D01, og viste den nye fjerdegenerasjons digitale høyhastighetsskjæremaskinen – BK4. Det utsøkte utseendet og demonstrasjonen av intelligente høyhastighetsskjæring har tiltrukket mange kunder til å besøke og konsultere den ene etter den andre, og scenen er travel.Etter å ha forstått klippeområdet og fordelene med BK4 fullt ut, gjennomførte de forretningsforhandlinger.

IECHO-partnere svarer omhyggelig på kundespørsmål og løser tvil, og streber etter å få hver kunde som kommer for å lære om maskinen til å popularisere produktkunnskap mens de føler den oppriktige serviceinnstillingen til IECHO Technology.

Er du fortsatt bekymret for hvordan du velger en kuttemaskin?IECHO-maskinBK4,den nye fjerdegenerasjons høyhastighets digitale skjæremaskinen gir deg en uventet skjæreopplevelse!


Innleggstid: 14. september 2023
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Abonner på vårt nyhetsbrev

sende informasjon