Masini Otioti po'o masini tipi numera?

O se tasi o fesili masani i lenei taimi io tatou olaga pe sili atu ona faigofie le faʻaogaina o se masini tipi poʻo se masini tipi numera.O kamupani tetele latou te ofoina uma le tipi tipi ma le numera numera e fesoasoani ia latou tagata faʻatau e faia ni foliga tulaga ese, ae e le o manino tagata uma i le eseesega i le va o latou.

Mo le tele o kamupani laiti e leai ni ituaiga o fofo, e le o manino foi e tatau ona latou faʻatau muamua.O le tele o taimi, i le avea ai ma tagata atamamai, matou te maua i matou i le tulaga le lelei o le taliina o lenei fesili ma ofoina atu fautuaga.Sei o tatou taumafai muamua e faamanino le uiga o faaupuga "oti-oti" ma le "tioti numera".

Oti-oti

I le lalolagi lomitusi, o le tipi oti e maua ai se auala vave ma taugofie e tipi ai se numera tele o lomitusi i foliga tutusa.O le ata tusi e lolomi i luga o se fasimea faatafafa po o se faatafafā (e masani lava o pepa po o pepa malo) ona tuu lea i totonu o se masini e iai se masani “oti” po o le “poka tu‘i” (o se poloka laupapa e iai se lau uamea) e punou ma gaugau. i le foliga e manaʻomia).A'o oomi e le masini le laupepa ma mate fa'atasi, na te tipiina foliga o le lau i totonu o mea.

未标题-2

Titi faakomepiuta

E le pei o le tipiina o le oti, lea e faʻaaogaina ai se mate faʻaletino e fatu ai foliga, o le tipi numera e faʻaaogaina se lau e mulimuli i se auala faʻapipiʻi komepiuta e fatuina ai foliga.O se tipi numera e aofia ai se laulau mafolafola ma se seti o tipi, viliina, ma togi faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o se lima.O le lima e mafai ai e le tagata tipi ona gaoioi i le agavale, taumatau, luma ma tua.E tu'u se laupepa lolomi i luga o le laulau ma e mulimuli le tagata tipi i se ala fa'apolokalame i totonu o le laupepa e tipi ese ai foliga.

222

Fa'aogaina o Faiga Fa'akomepiuta tipi

O le fea le filifiliga sili?

E fa'apefea ona e filifili i le va o vaifofo tipi se lua?O le tali sili ona faigofie, “E faalagolago uma lava i le ituaiga galuega.Afai e te manaʻo e tipi se numera tele o mea laiti o loʻo lolomi i luga o pepa poʻo pepa faʻatau, o le tipiina o le sili atu lea o le tau-lelei ma le taimi-lelei filifiliga.O le taimi lava e fa'apipi'i ai le pa'u, e mafai ona fa'aaoga pea lava pea e fatu ai se numera tele o foliga tutusa - uma i se vaega itiiti o le taimi o se tipi numera.O lona uiga o le tau o le fa'apipi'iina o se tipi fa'aleaganu'u e mafai ona fa'amalieina e ala i le fa'aaogaina mo le tele o galuega (ma/po'o le toe fa'aaogaina mo isi lolomi fa'aopoopo i le lumana'i).

Ae peita'i, afai e te mana'o e tipi se vaega la'ititi o mea lapopo'a (aemaise o lomitusi i luga o mea mafiafia, malō e pei o le foam board po'o le R board), o le tipi numera o se filifiliga sili atu.E leai se mana'oga e totogi mo fa'ailoga masani;faʻaopoopo, e mafai ona e fatuina foliga sili atu faigata ma tipi numera.

O le fou fa-tupulaga masini BK4 maualuga-saosaoa faiga tipi numera, mo le tasi vaega (itiiti layers) tipi, e mafai ona galue otometi ma saʻo faagasologa e ala i tipi, kisi tipi, milling, v togo, creasing, maka, ma isi. fa'aaogaina lautele i le alamanuia o taavale i totonu, fa'asalalauga, ofu, meaafale ma tu'ufa'atasi, etc.BK4cutting system, fa'atasi ai ma lona maualuga maualuga, fetuutuunai ma maualuga le lelei, e tu'uina atu ai fa'ato'aga fa'ato'aga fa'atosina i le tele o alamanuia.

 

Afai e te manaʻo e maua nisi faʻamatalaga e uiga i le tau sili ona lelei o le tipi numera, faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi i matou.


Taimi meli: Nov-09-2023
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Fa'asoa i la matou nusipepa

auina atu faamatalaga