Taimi Fiafia!IECHO sainia 100 masini mo le aso!

Talu ai nei, i le aso 27 o Fepuari, 2024, na asiasi atu ai se sui o sui Europa i le laumua o le IECHO i Hangzhou.O lenei asiasiga e aoga le faʻamanatuina mo le IECHO, ona sa vave ona sainia e itu e lua se oka tele mo le 100 masini.

1-1

I le taimi o lenei asiasiga, na maua ai e le taʻitaʻi o fefaʻatauaʻiga faavaomalo o David sui Europa ma asiasi atu i le ofisa autu ma fale gaosi oloa a le IECHO.Ua matua faamalieina le sui sooupu i le faagasologa o le gaosiga ma le fua a le IECHO, aemaise lava pe a asiasi atu i le mafutaga faaleaoaoga, na latou vaaia ai le lelei o le gaosiga o le IECHO ma le matagofie o galuega taulima, ma sa sili atu ona viia.

4-1

O le manuia o lenei sainia e le gata o le faʻaalia o le tulaga lelei ma le gaosiga gafatia o le IECHO, ae faʻapea foi ma le mautinoa ma le faʻamoemoe mo le atinaʻeina o le IECHO i le lumanaʻi.IECHO o le a faʻaauau pea ona lagolagoina le manatu o le "lelei muamua, tagata faʻatau muamua", faʻaauau pea ona faʻaleleia le lelei o oloa ma auaunaga, ma tuʻuina atu oloa ma auaunaga sili atu mo tagata faʻatau i le lalolagi.

3-1

Hangzhou IECHO Saienisi & Tekinolosi Co., Ltd. o se tasi o taʻutaʻua gaosiga ma faʻatau atu o masini tipi i le lalolagi, ma le sili atu ma le tolu sefulu tausaga le poto masani, 60000 sq workshop, 30000 seti o masini tipi o loʻo faʻapipiʻiina i luga o 100 atunuu eseese.O lo'o tu'uina atu e le IECHO ni fofo tu'ufa'atasia i le tele o fa'alapotopotoga e aofia ai Ie, Pa'u, Meaafale, Ta'avale ma Composite, ma isi.

2-1

I le lumanaʻi, o le IECHO o le a faʻaauau pea ona faʻaauau le galulue faʻatasi ma sui o Europa, suʻesuʻe faʻatasi maketi faavaomalo, ma ausia manuia tutusa.Ou te talitonu faatasi ai ma taumafaiga soofaatasi a itu e lua, o le IECHO o le a aumaia ai se lumanai sili atu ona pupula!


Taimi meli: Feb-27-2024
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Fa'asoa i la matou nusipepa

auina atu faamatalaga