Uu lima, fau se lumana'i manuia

IECHO Technology International Core Business Unit SKYLAND malaga
E tele atu mea i o tatou olaga nai lo mea o loo i o tatou luma.E iai fo'i a tatou solo ma le mamao.Ma o le galuega e sili atu nai lo le ausia vave.E i ai foi le mafanafana ma le malologa o le mafaufau.O le Tino ma le agaga, e tasi lava i luga o le auala!

1

I le aso 25 o Aokuso, 2023, na asiasi atu ai le au mai le Hangzhou IECHO Technology International Core Business Unit i le SKYLAND, o se paka faʻafiafia na fausia i luga o ao, mo se faʻalapotopotoga faʻavae e lua aso. lumanai” e pei o le autu, ina ia faamalosia atili le lotogatasi o le aufaigaluega a le au, taua ma le malosi centripetal e faamalosia ai le tulaga faaletino ma le agaga tau o le au.

Talofa, Skyland

Le lagi lanumoana ma ao paepae.Savalivali i luga o le vao.Fiafia i le matagi saoloto.E pei e mafai ona tatou pa'i atu i le lagi.O le amataina e sili atu ona taua nai lo le mafaufau, ma e mafai e le tagata lototele ona lagona muamua le lalolagi.

3 2

A o goto le la ua tatou ulu atu i se isi vaega taua tele.O tagata IECHO e le gata o paaga faʻapitoa i le galuega, ae o se uo tutusa i le olaga.

Ua ta le fitu po o le valu i le po.Matou te paeki ma inu pia i luga o le fanua.Ua sosolo le manogi i le laueleele.Tuu le taimi e tumau i lenei taimi e faavavau.

4

A uma le taumafataga o le afiafi, ua oo i le taimi mo gaoioiga.

O lo'o i ai se fa'afiafiaga e ta'ua o le Afi.E tutu e tama le afi.O le malamalama mafanafana o le afi na faʻapotopotoina ai tagata uma.O pesega pisapisao na ala ai i le po.Na uu lima tagata uma ma sisiva faataamilo i le afi.I le taimi nei e vavalalata tagata IECHO.

O se pese na faaiuina ai lenei fausiaina o vaega atoatoa ma le fiafia.Sa talotalo atu tagata uma o latou lima.Fa'afefeteina o le tino i le gaioiga.O moli susulu e pei o fetu i le tafailagi.Ua sosolo le pese i le laufanua.

56

O le taimi la lenei “I lima lima, fatuina se lumanai manuia” Na faaiuina ma le manuia galuega faufale i se fati matagofie.Matou te talitonu e ala i lenei aafiaga matagofie, o le a sili atu le lotogatasi ma sili atu le lototele a le matou au pe a matou fetaiai ma luitau i le galuega.Se'i o tatou tapenaina o tatou lagona ma aga'i atu i se isi malaga mo taeao a le kamupani!

 

 


Taimi meli: Aukuso-28-2023
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Fa'asoa i la matou nusipepa

auina atu faamatalaga