Fa'aalia mea e fa'atatau i le Foam: lautele le fa'aogaina, tulaga lelei ma'oti, ma fa'amoemoega tau alamanuia e le fa'atapula'aina

Faatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi, o le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi ua faʻateleina ma faʻaaogaina lautele.Pe o sapalai fale, mea fau fale, po o oloa faaeletonika, e mafai ona tatou vaai atu i mea fau.O lea la, o a mea fa'afefete?O a mataupu faavae patino?O le a le tulaga o lo'o iai i le taimi nei ma le aoga?

Ituaiga ma mataupu faavae o mea fa'afefe

  1. Foam palasitika: O le mea sili lea ona masani foam.E ala i le fa'avevela ma le fa'amalosi, o le kesi o lo'o i totonu o le palasitika e fa'alautele ma fa'atupu ai se fausaga tama'i pupuni.O lenei mea o loʻo i ai uiga o le lelei o le malamalama, faʻafefe leo, ma faʻamaʻi.
  2. Pa'u pa'u: Pa'u fo'i e vavae'ese ai le susū ma le ea i totonu o mea pa'u, ona toe fa'atulaga lea e fai ai se fausaga porous.O lenei mea e iai uiga o le elasticity, faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma le faʻafefe.

 

Le lautele o le faʻaogaina ma le lelei o mea faʻafefe

  1. Meaafale: O meaafale, fa'amoe, fala mea'ai, seevae tosotoso, ma isi mea e faia i mea faufau e iai le lelei o le vaivai, mafanafana, ma le fa'afefe.
  2. Fale Fale: EVA acoustic panel o loʻo faʻaaogaina mo le fausiaina o puipui ma le faʻaogaina o taualuga e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le malosi.
  3. Faʻapipiʻi oloa faʻaeletoroni: O mea faʻapipiʻi e faia i le foam o loʻo i ai le lelei o le paʻu, faʻalavelave faʻafuaseʻi, puipuiga o le siosiomaga, ma isi, ma e talafeagai mo le puipuiga o oloa faaeletonika.

5-1

Fa'aoga ata ole solo pa'u EVA

1-1

Faʻaogaina o le puipui faʻatasi ai ma le faʻalogo leo

4-1

Fa'apipi'i tusi talosaga

Alamanuia avanoa

Faʻatasi ai ma le faʻaleleia atili o le faʻalauiloaina o le siosiomaga ma fale lanu meamata, o faʻamoemoega maketi o mea faʻapipiʻi e lautele.I le lumanaʻi, o mea faʻapipiʻi o le a faʻaaogaina i le tele o matata, e pei o taavale, aerospace, masini faʻafomaʻi, ma isi. I le taimi lava e tasi, o le suʻesuʻeina ma le atinaʻeina o mea fou fou o le a aumaia ai foi avanoa fou i le alamanuia.

I le avea ai o se mea e fa'aoga tele ma fa'alelei i le si'osi'omaga, o mea fa'afu'a e tele fa'amoemoega fa'aoga ma tele atina'e.O le malamalama i ituaiga ma mataupu faavae o mea faʻafefe ma faʻatautaia le lautele ma le lelei o lona faʻaogaina o le a fesoasoani ia i tatou e faʻaoga lelei lenei mea fou e aumaia ai le faʻaogagofie ma le taua i o tatou olaga ma galuega.

 

Talosaga tipi

2-1

IECHO BK4 faiga tipi numera maualuga saoasaoa

3-1

IECHO TK4S Tele fa'atulagaina faiga tipi


Taimi meli: Ian-19-2024
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Fa'asoa i la matou nusipepa

auina atu faamatalaga