baner_lloji_produkti

Klasifikimi i produktit

Makina prerëse IECHO bazohet në një koncept dizajni modular që është unik në treg - fleksibël dhe lehtësisht i zgjerueshëm.Konfiguroni sistemet tuaja të prerjes dixhitale sipas kërkesave tuaja individuale të prodhimit dhe gjeni zgjidhjen e duhur të prerjes për secilin nga aplikacionet tuaja.Investoni në teknologjinë e prerjes së fuqishme dhe të qëndrueshme.

Ofroni makineri prerëse dixhitale të rregullta dhe të sakta për materiale fleksibël si pëlhura, lëkurë, qilima, pllaka shkumë, etj. Merrni çmimin e makinës prerëse iecho.