Prerës rrotullues MCT
SK2 Sistemi fleksibël i prerjes së materialeve me shumë industri me precizion të lartë
Sistemi i prerjes dixhitale me shpejtësi të lartë BK4

koleksion i produkteve të specializuara

Sistemi automatik i prerjes inteligjente PK

Reklamim Inkjet/ Wallpaper
Pajisjet inteligjente të përpunimit të industrisë

Sistemi i prerjes inteligjente automatike PK miraton çakun plotësisht automatik me vakum dhe platformën automatike të ngritjes dhe ushqimit.I pajisur me vegla të ndryshme, ai mund të bëjë shpejt dhe me saktësi prerjen, gjysmëprerjen, rrudhosjen dhe shënjimin.Është i përshtatshëm për prodhimin e mostrave dhe prodhimin e personalizuar afatshkurtër për industritë e shenjave, printimit dhe paketimit.Është një pajisje inteligjente me kosto efektive që plotëson të gjithë përpunimin tuaj krijues.

Lexo më shumë

Sistemi automatik i prerjes inteligjente PK1209

Sistemi i prerjes inteligjente automatike PK1209 miraton çakun plotësisht automatik me vakum dhe platformën automatike të ngritjes dhe ushqimit.I pajisur me vegla të ndryshme, ai mund të bëjë shpejt dhe me saktësi prerjen, gjysmëprerjen, rrudhosjen dhe shënjimin.Është i përshtatshëm për prodhimin e mostrave dhe prodhimin e personalizuar afatshkurtër për industritë e shenjave, printimit dhe paketimit.Është një pajisje inteligjente me kosto efektive që plotëson të gjithë përpunimin tuaj krijues.

Lexo më shumë

TK4S Sistemi i prerjes me format të madh

Sistemi i prerjes me format të madh TK4S ofron zgjedhjen më të mirë për përpunimin automatik të shumë industrive, sistemi i tij mund të përdoret saktësisht për prerje të plotë, gjysmë prerje, gdhendje, rrudhosje, brazdë dhe shënim.Ndërkohë, performanca e saktë e prerjes mund të plotësojë kërkesën tuaj të formatit të madh.Sistemi operativ miqësor për përdoruesit do t'ju tregojë një rezultat të përpunimit prefekt.

Lexo më shumë

Sistemi automatik i prerjes me shumë shtresa GLSA

Sistemi automatik i prerjes me shumë shtresa GLSA ofron zgjidhjet më të mira për prodhimin masiv në tekstile, mobilje, brendësi të makinave, bagazhe, industri të jashtme, etj. E pajisur me mjetin elektronik të lëkundjes me shpejtësi të lartë IECHO (EOT), GLS mund të presë materiale të buta me shpejtësi të lartë. saktësi të lartë dhe inteligjencë të lartë.IECHO CUTSERVER Cloud Control Center ka modul të fuqishëm të konvertimit të të dhënave, i cili siguron që GLS të punojë me softuerin kryesor CAD në treg.

Lexo më shumë

Sistemi automatik i prerjes me shumë shtresa GLSC

Sistemi automatik i prerjes me shumë shtresa GLSC ofron zgjidhjet më të mira për prodhimin masiv në tekstile, mobilje, brendësi të makinave, bagazhe, industri të jashtme, etj. E pajisur me mjetin elektronik lëkundës me shpejtësi të lartë IECHO (EOT), GLS mund të presë materiale të buta me shpejtësi të lartë. saktësi të lartë dhe inteligjencë të lartë.IECHO CUTSERVER Cloud Control Center ka modul të fuqishëm të konvertimit të të dhënave, i cili siguron që GLS të punojë me softuerin kryesor CAD në treg.

Lexo më shumë

Makinë prerëse lazer LCT

Makinë prerëse lazer LCT

Makina prerëse lazer IECHO LCT350 është një platformë përpunimi dixhital me lazer me performancë të lartë që integron ushqimin automatik, korrigjimin automatik të devijimit, prerjen me lazer dhe heqjen automatike të mbetjeve.Platforma është e përshtatshme për mënyra të ndryshme të përpunimit si rrotullim, rrotullim në fletë, fletë në fletë, etj. Përdoret kryesisht në procesin e prerjes së plotë, gjysmë prerjes, linjës fluturuese, shpimit dhe mbetjeve. heqja e materialeve jo metalike si ngjitëse, PP, PVC, kartoni dhe letra e veshur.Platforma nuk kërkon prerje prerëse dhe përdor importimin e skedarëve elektronikë për prerje, duke ofruar një zgjidhje më të mirë dhe më të shpejtë për porositë e vogla dhe kohë më të shkurtra.

Lexo më shumë

Prerës rrotullues MCT

Prerës rrotullues MCT

Prerës rrotulluese MCT Me një hapësirë ​​të vogël dyshemeje dhe funksionim të lehtë, seria MCT Rotary Die Cutter është një makineri inteligjente prerëse për prodhime të vogla dhe të shumëfishta, e përdorur gjerësisht për ngjitëse vetëngjitëse, etiketa verërash, etiketa të varura rrobash, lojëra karta dhe produkte të tjera në industrinë e printimit dhe paketimit, veshjeve dhe elektronikës.Me një platformë ushqimi në shkallë peshku, devijim automatik dhe shtrirje të saktë, fleta kalon shpejt nëpër rrotullat me forcë të lartë të pajisura me tehe magnetike dhe përfundon një sërë procesesh prerjesh si prerja e plotë, gjysmëprerja, shpimi, rrudhosje dhe linjat e grisura lehtë (vijat e dhëmbëzuara).

Lexo më shumë

Prerëse etiketash dixhitale inteligjente RK

RK Prerëse etiketash dixhitale

RK është një makinë prerëse dixhitale për përpunimin e materialeve vetëngjitëse, e cila përdoret në fushën e postprintimit të etiketave reklamuese.Kjo pajisje integron funksionet e petëzimit, prerjes, prerjes, mbështjelljes dhe shkarkimit të mbetjeve.I kombinuar me sistemin udhëzues në internet, pozicionimin CCD dhe teknologjinë inteligjente të kontrollit të kokës me shumë prerje, mund të realizojë prerje efikase rrotull-me-rrotull dhe përpunim automatik të vazhdueshëm.

Lexo më shumë

Prerëse etiketash dixhitale inteligjente RK2

RK2 Prerës dixhitale etiketash

RK2 është një makinë prerëse dixhitale për përpunimin e materialeve vetëngjitëse, e cila përdoret në fushën e postprintimit të etiketave reklamuese.Kjo pajisje integron funksionet e petëzimit, prerjes, prerjes, mbështjelljes dhe shkarkimit të mbetjeve.I kombinuar me sistemin udhëzues të uebit, teknologjinë inteligjente të kontrollit të kokës me shumë prerje, mund të realizojë prerje efikase nga rrotullimi në rrotull dhe përpunim automatik të vazhdueshëm.

Lexo më shumë

Zgjidhje LCKS për mobilje dixhitale lëkure

Zgjidhje dixhitale për prerjen e mobiljeve prej lëkure LCKS

Zgjidhja dixhitale e prerjes së mobiljeve prej lëkure LCKS, nga mbledhja e kontureve deri te foleja automatike, nga menaxhimi i porosive te prerja automatike, për të ndihmuar klientët të kontrollojnë me saktësi çdo hap të prerjes së lëkurës, menaxhimin e sistemit, zgjidhjet e plota dixhitale dhe të ruajnë avantazhet e tregut.Përdorni sistemin automatik të foleve për të përmirësuar shkallën e përdorimit të lëkurës, duke kursyer maksimalisht koston e materialit prej lëkure origjinale.Prodhimi plotësisht i automatizuar zvogëlon varësinë nga aftësitë manuale.Një linjë montimi plotësisht dixhitale e prerjes mund të arrijë shpërndarje më të shpejtë të porosive.

Lexo më shumë

SK2 Prerje materiale fleksibël me shumë industri me precizion të lartë...

IECHO SK2 miraton teknologjinë e lëvizjes lineare të motorit, e cila zëvendëson strukturat tradicionale të transmisionit si rripin sinkron, raftin dhe pajisjen reduktuese me lëvizjen e lëvizjes elektrike në lidhës dhe portierë.Përgjigja e shpejtë nga transmisioni "Zero" shkurton shumë nxitimin dhe ngadalësimin, gjë që përmirëson ndjeshëm performancën e përgjithshme të makinës

Lexo më shumë

Sistemi automatik i prerjes inteligjente VK

Përdoret kryesisht në shtypjen e letrës së paketimit, letrës PP, ngjitësit PP (vinil, klorur polivinil), letrës fotografike, letrës për vizatim inxhinierik, ngjitëses së makinës PVC (polikarbonat), letrës për veshje të papërshkueshme nga uji, materialeve të përbëra PU, etj.

Lexo më shumë

Sistemi i prerjes dixhitale me shpejtësi të lartë BK4

Makina e re e gjeneratës së katërt, sistemi i prerjes dixhitale me shpejtësi të lartë BK4, për prerje me një shtresë (pak shtresa), mund të punojë automatikisht dhe me saktësi si përmes prerjes, prerjes së puthjes, bluarjes, brazdës v, rrudhosjes, shënjimit, etj. përdoret gjerësisht në industritë e brendshme të automobilave, reklamave, veshjeve, mobiljeve dhe kompoziteve, etj. Sistemi i prerjes BK4, me saktësinë e tij të lartë, fleksibilitetin dhe efikasitetin e lartë, ofron zgjidhje të prerjes automatike për industri të ndryshme.

Lexo më shumë

Sistemi i prerjes dixhitale me shpejtësi të lartë BK3

Makinë prerëse dixhitale me shpejtësi të lartë BK3

Sistemi i prerjes dixhitale me shpejtësi të lartë BK3 mund të realizojë funksionin e prerjes, prerjes me puthje, bluarjes, shpimit, rrudhosjes dhe shënjimit me shpejtësi të lartë dhe saktësi të lartë.Me sistemin e grumbullimit dhe grumbullimit, ai mund të përfundojë shpejt ushqimin dhe grumbullimin e materialit.BK3 është mjaft i përshtatshëm për prodhimin e mostrave, afatshkurtër dhe prodhim masiv në industrinë e shenjave, shtypjes reklamuese dhe paketimit.

Lexo më shumë

Sistemi i prerjes dixhitale me shpejtësi të lartë BK2

Sistemi i prerjes dixhitale me shpejtësi të lartë BK2

Sistemi i prerjes BK2 është një sistem prerjeje materialesh me shpejtësi të lartë (me një shtresë/disa shtresa), i cili aplikohet gjerësisht në brendësi të automobilave, reklama, veshje, mobilje dhe materiale të përbëra.Mund të përdoret saktësisht për prerje të plotë, gjysmë prerje, gdhendje, rrudhosje, brazdë.Ky sistem Prerje ofron zgjedhjen më të mirë për shumë industri të ndryshme me efikasitet dhe fleksibilitet të lartë.

Lexo më shumë

Sistemi i prerjes dixhitale me shpejtësi të lartë BK

Makina prerëse dixhitale e serisë BK është një sistem prerës dixhital inteligjent, i zhvilluar për prerjen e mostrave në industritë e paketimit dhe printimit dhe për prodhimin e personalizimit afatshkurtër.I pajisur me sistemin më të avancuar të kontrollit të lëvizjes me shpejtësi të lartë me 6 boshte, ai mund të bëjë prerjen e plotë, gjysmëprerjen, rrudhosjen, prerjen V, shpimin, shënjimin, gdhendjen dhe bluarjen me shpejtësi dhe saktësi.Të gjitha kërkesat e prerjes mund të kryhen vetëm me një makinë.Sistemi IECHO Cutting mund të ndihmojë klientët të përpunojnë produkte të sakta, të reja, unike dhe me cilësi të lartë më shpejt dhe më lehtë në një kohë dhe hapësirë ​​të kufizuar. PVC, EVA, EPE, gome etj.

Lexo më shumë

Sistemi automatik i prerjes inteligjente PK4

Sistemi automatik i prerjes inteligjente PK4

Sistemi automatik i prerjes inteligjente PK4 është projektuar për modelet me madhësi B1/A0.Mjeti DK është përmirësuar në një motor me spirale zëri për të rritur stabilitetin.I pajisur me vegla të ndryshme, ai mund të bëjë shpejt dhe me saktësi prerjen, gjysmëprerjen, rrudhosjen dhe shënjimin.Thika lëkundëse mund të presë materialin më të trashë deri në 16 mm.Është i përshtatshëm për prodhimin e mostrave dhe prodhimin e personalizuar afatshkurtër për industritë e shenjave, shtypjes dhe paketimit.

Lexo më shumë

datat e shfaqjeve tregtare

shikoni më shumë

Lajme

2

Insatllation LCKS3 në Malajzi

Më 2 shtator 2023, Chang Kuan, një inxhinier pas shitjes jashtë shtetit nga Departamenti i Tregtisë Ndërkombëtare të HANGZHOU IECHO SCIENCE & TECHNOLOGY CO., LTD.., instaloi makinën dixhitale të prerjes së mobiljeve prej lëkure LCKS3 të gjeneratës së re në Malajzi.Makina prerëse Hangzhou IECHO ka qenë në fokus...
1.2

Rishikimi i ekspozitës--Cili është fokusi i t...

Në vitin 2023, ekspozita tre-ditore e Kinës Composites përfundoi me sukses në Qendrën Kombëtare të Konventave dhe Ekspozitave të Shangait.Kjo ekspozitë është shumë emocionuese në tre ditët nga 12 shtatori deri më 14 shtator 2023. Numri i stendave të Teknologjisë IECHO është 7.1H-7D01, dhe tregoi katër të rejat...
4

Labelexpo Europe 2023——Makina Prerëse IECHO Ma...

Nga 11 shtatori 2023, Labelexpo Europe u mbajt me sukses në Expo në Bruksel.Kjo ekspozitë tregon diversitetin e teknologjisë së etiketimit dhe paketimit fleksibël, përfundimin dixhital, rrjedhën e punës dhe automatizimin e pajisjeve, si dhe qëndrueshmërinë e më shumë materialeve dhe ngjitësve të rinj....
图8

Si të zgjidhni pajisjen e prerjes së copë litari?

Çfarë është një copë litari?Guarnicioni i vulosjes është një lloj pjesë këmbimi mbyllëse që përdoret për makineri, pajisje dhe tubacione për sa kohë që ka lëng.Përdor materiale të brendshme dhe të jashtme për vulosje.Guarnicionet janë bërë nga materiale metalike ose jo metalike të ngjashme me pllakën përmes procesit të prerjes, shpimit ose prerjes...
图片6

Si të merrni makinën prerëse BK4 për të arritur ...

A e keni vënë re se njerëzit tani kanë kërkesa më të larta për dekorimin dhe arredimin e shtëpisë. Në të kaluarën, stilet e arredimit të shtëpive të njerëzve ishin uniforme, por vitet e fundit, me përmirësimin e nivelit estetik të gjithsecilit dhe përparimin e nivelit të dekorimit, njerëzit janë gjithnjë e më shumë. .