производ_тип_банерот

Класификација на производи

Машината за сечење IECHO се заснова на модуларен дизајн концепт кој е единствен на пазарот - флексибилен и лесно проширлив.Конфигурирајте ги вашите дигитални системи за сечење според вашите индивидуални барања за производство и пронајдете го вистинското решение за сечење за секоја ваша апликација.Инвестирајте во моќна и идна технологија за сечење.

Испорачајте уредни и прецизни дигитални машини за сечење за флексибилни материјали како што се ткаенини, кожа, теписи, плочи од пена итн. Добијте ја цената на машината за сечење iecho.

  • RK Дигитален секач за етикети
    Машина за сечење

    RK Интелигентен дигитален секач за етикети

    Гледај Повеќе