IECHO-maskiner installeres i Thailand

IECHO, som en velkendt producent af skæremaskiner i Kina, leverer også stærke eftersalgssupporttjenester.For nylig er en række vigtige installationsarbejder blevet afsluttet hos King Global Incorporated i Thailand.Fra den 16. til den 27. januar 2024 installerede vores tekniske team tre maskiner hos King Global Incorporated, inklusive TK4S storformatskæresystemet, Spreader og Digitizer. Disse enheder og eftersalgsservice er blevet meget anerkendt af King Global Incorporated.

King Global Incorporated er en velkendt polyurethanskumvirksomhed i Thailand med 280.000 kvadratmeter industriområde.Deres produktionskapacitet er stærk, og de kan producere 25.000 tons blødt polyurethanskum hvert år.Produktionen af ​​fleksibelt pladeskum styres af det mest avancerede automatiseringssystem for at sikre ensartet output af høj kvalitet.

TK4S storformatskæresystemet er et af IECHO's stjerneprodukter, og dets ydeevne er særligt enestående."Denne maskine har et meget fleksibelt arbejdsområde, hvilket i høj grad forbedrer skæreeffektiviteten .Desuden gør AKI-systemet og diversificerede skæreværktøjer vores arbejde meget intelligent og arbejdsbesparende.Dette er uden tvivl en kæmpe hjælp for vores tekniske team og produktion,” sagde den lokale tekniker Alex.

333

En anden installeret enhed er sprederen, og dens hovedfunktion er at udjævne hvert lag.Når stativet ikke er stof, kan det automatisk fuldføre det oprindelige punkt til at være nul og nulstille, og der kræves ingen kunstig indgriben, hvilket utvivlsomt i høj grad forbedrer arbejdseffektiviteten.

222

IECHOs eftersalgsingeniør Liu Lei klarede sig meget godt i Thailand.Hans attitude og professionelle evner blev rost meget af King Global.King Global tekniker Alex sagde i et interview: "Denne spreder er virkelig praktisk."Hans evaluering afspejler fuldt ud tilliden til IECHO-maskinens ydeevne og vores forpligtelse til kundeservicekvalitet.

Samlet set er dette samarbejde med King Global et vellykket forsøg.IECHO vil fortsat være forpligtet til at levere produkter og tjenester af højeste kvalitet for at imødekomme kundernes behov.IECHO ser frem til at etablere et vellykket samarbejdsforhold med flere kunder for i fællesskab at fremme fremskridt og udvikling af industriområdet.

111


Indlægstid: 31-jan-2024
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • Youtube
  • instagram

Abonner på vores nyhedsbrev

sende oplysninger