Интегрираното решение за сечење ткаенина од крај до крај на IECHO беше на Apparel Views

Hangzhou IECHO Science & Technology Co., Ltd, врвен добавувач на интелигентни интегрирани решенија за сечење за глобалната неметална индустрија, со задоволство објави дека нашето интегрирано решение за дигитално сечење ткаенини од крај до крај е на Apparel Views на 9 октомври 2023 година

未标题-2

Apparel Views Group има искуство од осумнаесет години, со лојални и потенцијални огласувачи и претплатници низ целиот свет. И како високо почитувана публикација во индустријата за облека, таа е позната по своите најнови трендови, технологија и напредок во индустријата. Вклучувањето решението на IECHO во нивната публикација го прикажува препознатливоста и вредноста на индустријата што нашето решение им ги носи на производителите на облека.

微信图片_20231013163356

Hangzhou IECHO Science & Technology Co., Ltd. е еден од водечките производители и извозници на машини за сечење во светот, со повеќе од три децении искуство, работилница од 60000 квадратни метри, инсталирани 30000 комплети машини за сечење во над 100 различни земји.IECHO обезбедува интегрирани решенија за широк спектар на индустрии, вклучувајќи текстил, кожа, мебел, автомобилска индустрија и композити итн.

Интегрираното дигитално решение за сечење ткаенина од крај до крај на IECHO е дизајнирано да го рационализира процесот на сечење ткаенина, да ја подобри прецизноста и да ја подобри севкупната продуктивност.Преку беспрекорна интеграција на најсовремени машини, софтверски решенија и алатки за автоматизација, нашите решенија им овозможуваат на производителите на облека да ги оптимизираат нивните производствени операции и да им обезбедат на клиентите производи со висок квалитет.

Apparel Views ја нагласува иновацијата на интегрираното решение за сечење ткаенина од крај до крај на IECHO и неговиот потенцијал целосно да го промени процесот на производство на облека.Драго ни е што го добивме ова признание и со нетрпение очекуваме да соработуваме со производителите на облека ширум светот за да им помогнеме да ги водат потребите на трендот на индустријата и да го исполнат брзиот моден пазар.

За повеќе информации за IECHO и нашето интегрирано дигитално решение за сечење ткаенина од крај до крај, посетете ја нашата веб-страница или контактирајте го нашиот претставник за медиуми наinfo@iechosoft.com 

За IECHO: IECHO е водечки снабдувач на технологија за текстилната индустрија, фокусирајќи се на развој на најсовремени решенија кои ја оптимизираат продуктивноста и ја подобруваат прецизноста на сечењето.Со цврста посветеност на иновациите и задоволството на клиентите, IECHO стана доверлив партнер за светските производители на текстил.

 


Време на објавување: Октомври-13-2023 година
  • Фејсбук
  • линкедин
  • твитер
  • youtube
  • инстаграм

Претплатете се на нашиот билтен

испрати информации