MCT Ротационен секач за матрици
SK2 Високопрецизен мулти-индустриски флексибилен систем за сечење материјали
Дигитален систем за сечење со голема брзина BK4

специјализирана колекција на производи

PK автоматски интелигентен систем за сечење

Рекламирање инкџет/позадина
Индустриски интелигентен уред за обработка

Автоматскиот интелигентен систем за сечење PK усвојува целосно автоматска вакум чак и автоматска платформа за подигнување и напојување.Опремен со различни алатки, може брзо и прецизно да прави преку сечење, полусечење, туткање и обележување.Погоден е за правење примероци и краткорочно прилагодено производство за индустрии за знаци, печатење и пакување.Тоа е рентабилна паметна опрема која одговара на целата ваша креативна обработка.

Прочитај повеќе

PK1209 автоматски интелигентен систем за сечење

Автоматскиот интелигентен систем за сечење PK1209 усвојува целосно автоматска вакум чак и автоматска платформа за подигање и напојување.Опремен со различни алатки, може брзо и прецизно да прави преку сечење, полусечење, туткање и обележување.Погоден е за правење примероци и краткорочно прилагодено производство за индустрии за знаци, печатење и пакување.Тоа е рентабилна паметна опрема која одговара на целата ваша креативна обработка.

Прочитај повеќе

TK4S Систем за сечење со голем формат

Системот за сечење со голем формат TK4S обезбедува најдобар избор за автоматска обработка во повеќе индустрии, неговиот систем може прецизно да се користи за целосно сечење, половина сечење, гравирање, туткање, жлебување и обележување.Во меѓувреме, прецизните перформанси на сечење би можеле да ги задоволат вашите барања за голем формат.Оперативниот систем што е лесен за корисниците ќе ви покаже префектен резултат од обработката.

Прочитај повеќе

GLSA автоматски повеќеслоен систем за сечење

Системот за автоматско повеќеслојно сечење GLSA ги обезбедува најдобрите решенија за масовно производство во текстил, мебел, автомобилска внатрешност, багаж, надворешна индустрија, итн. висока прецизност и висока интелигенција.IECHO CUTSERVER Cloud Control Center има моќен модул за конверзија на податоци, кој обезбедува GLS работа со мејнстрим CAD софтверот на пазарот.

Прочитај повеќе

GLSC Автоматски повеќеслоен систем за сечење

GLSC автоматско повеќеслојно сечење систем ги обезбедува најдобрите решенија за масовно производство во текстил, мебел, автомобилски ентериер, багаж, надворешни индустрии итн. висока прецизност и висока интелигенција.IECHO CUTSERVER Cloud Control Center има моќен модул за конверзија на податоци, кој обезбедува GLS работа со мејнстрим CAD софтверот на пазарот.

Прочитај повеќе

LCT ласерска машина за сечење

LCT ласерска машина за сечење

IECHO LCT350 ласерска машина за сечење матрица е дигитална ласерска платформа за обработка со високи перформанси која интегрира автоматско напојување, автоматска корекција на отстапувањето, сечење со ласерско летање и автоматско отстранување на отпадот.Платформата е погодна за различни начини на обработка, како што се тркалање во тркалање, тркалање во лист, лист во лист, итн. Главно се користи во процесот на целосно сечење, половина сечење, линија за летање, удирање и отпад отстранување на неметални материјали како налепница, ПП, ПВЦ, картон и обложена хартија.Платформата не бара матрица за сечење и користи увоз на електронски датотеки за сечење, обезбедувајќи подобро и побрзо решение за мали нарачки и пократко време на испорака.

Прочитај повеќе

MCT Ротационен секач за матрици

MCT Ротационен секач за матрици

MCT ротирачки матрици Со мал простор на подот и лесно ракување, серијата MCT Rotary Die Cutter е интелигентна машина за сечење матрица за мали серии и повеќекратно производство, широко користена за самолепливи налепници, етикети за вино, етикети за обесени алишта, играње картички и други производи во индустријата за печатење и пакување, облека и електроника.Со платформа за хранење во обем на риби, автоматско отклонување и прецизно порамнување, листот брзо поминува низ ролните со висока јачина опремени со магнетни сечила и завршува различни процеси на сечење како што се целосно сечење, полусечење, перфорирање, туткање. и лесно кинење линии (заби линии).

Прочитај повеќе

RK Интелигентен дигитален секач за етикети

RK Дигитален секач за етикети

RK е дигитална машина за сечење за обработка на самолепливи материјали, која се користи во областа на постпечатење на рекламни етикети.Оваа опрема ги интегрира функциите на ламинирање, сечење, сечење, намотување и испуштање отпад.Во комбинација со веб-водички систем, позиционирање CCD и интелигентна технологија за контрола на главата со повеќе сечење, може да реализира ефикасно сечење од тркалање во тркалање и автоматска континуирана обработка.

Прочитај повеќе

RK2 Интелигентен дигитален секач за етикети

RK2 Дигитален секач за етикети

RK2 е дигитална машина за сечење за обработка на самолепливи материјали, која се користи во областа на постпечатење на рекламни етикети.Оваа опрема ги интегрира функциите на ламинирање, сечење, сечење, намотување и испуштање отпад.Во комбинација со веб-водички систем, интелигентна технологија за контрола на главата со повеќе сечење, може да реализира ефикасно сечење од тркалање во тркалање и автоматска континуирана обработка.

Прочитај повеќе

Решение за дигитален кожен мебел LCKS

Дигитално решение за сечење мебел од кожа LCKS

Дигитално решение за сечење кожен мебел LCKS, од собирање контури до автоматско вгнездување, од управување со нарачки до автоматско сечење, за да им помогне на клиентите прецизно да го контролираат секој чекор од сечењето кожа, управувањето со системот, целосно дигитални решенија и да ги одржуваат предностите на пазарот.Користете го системот за автоматско вгнездување за да ја подобрите стапката на искористеност на кожата, максимално заштедете ја цената на материјалот од вистинска кожа.Целосно автоматизираното производство ја намалува зависноста од мануелните вештини.Целосно дигитална монтажна линија за сечење може да постигне побрза испорака на нарачката.

Прочитај повеќе

SK2 Високопрецизен мулти-индустриски флексибилен материјал сечени...

IECHO SK2 ја усвојува технологијата за линеарен погон на моторот, која ги заменува традиционалните структури на менувачот, како што се синхрониот ремен, багажникот и редукторот со електрично погонско движење на конекторите и подеменот.Брзата реакција на менувачот „Нула“ во голема мера го скратува забрзувањето и забавувањето, што значително ги подобрува вкупните перформанси на машината.

Прочитај повеќе

Автоматски интелигентен систем за сечење VK

Главно се користи за печатење хартија за пакување, ПП хартија, леплива ПП (винил, поливинил хлорид), фотографска хартија, инженерска хартија за цртање, налепница за автомобил ПВЦ (поликарбонат), водоотпорна хартија за обложување, композитни материјали од СТП итн.

Прочитај повеќе

Дигитален систем за сечење со голема брзина BK4

Новата машина од четврта генерација BK4 дигитален систем за сечење со голема брзина, за еднослојно (неколку слоеви) сечење, може да работи автоматски и прецизно како преку сечење, сечење со бакнеж, глодање, жлеб V, туткање, обележување итн. широко користен во индустриите за автомобилски ентериер, рекламирање, облека, мебел и композитни материјали, итн. Системот за сечење BK4, со својата висока прецизност, флексибилност и висока ефикасност, обезбедува автоматско-мат решенија за сечење за различни индустрии.

Прочитај повеќе

BK3 Дигитален систем за сечење со голема брзина

BK3 Дигитална машина за сечење со голема брзина

Дигиталниот систем за сечење со голема брзина BK3 може да реализира преку функцијата за сечење, сечење со бакнеж, глодање, удирање, туткање и обележување со голема брзина и висока прецизност.Со сложувачот и системот за собирање, може брзо да го заврши хранењето и собирањето на материјалот.BK3 е доста погоден за правење примероци, краткорочни и масовно производство во индустрии за знаци, рекламно печатење и пакување.

Прочитај повеќе

BK2 Дигитален систем за сечење со голема брзина

BK2 Дигитален систем за сечење со голема брзина

Системот за сечење BK2 е систем за сечење материјали со голема брзина (еднослоен/неколку слоеви), кој е широко применет во автомобилска внатрешност, реклами, облека, мебел и композитни материјали.Може прецизно да се користи за целосно сечење, полусечење, гравирање, туткање, жлебување.Овој систем за сечење обезбедува најдобар избор за многу различни индустрии со висока ефикасност и флексибилност.

Прочитај повеќе

BK Дигитален систем за сечење со голема брзина

Дигиталната машина за сечење од серијата BK е интелигентен дигитален систем за сечење, развиен за сечење примероци во индустријата за пакување и печатење и за краткорочно производство за прилагодување.Опремен со најнапредниот систем за контрола на движење со голема брзина со 6 оски, може брзо и прецизно да направи целосно сечење, полусечење, туткање, V-сечење, удирање, обележување, гравирање и глодање.Сите барања за сечење може да се направат само со една машина.Системот за сечење IECHO може да им помогне на клиентите побрзо и полесно да обработуваат прецизни, нови, уникатни и висококвалитетни производи во ограничено време и простор. ПВЦ, ЕВА, ЕПЕ, гума итн.

Прочитај повеќе

PK4 автоматски интелигентен систем за сечење

PK4 автоматски интелигентен систем за сечење

Автоматскиот интелигентен систем за сечење PK4 е дизајниран за модели со големина B1/A0.Алатката DK е надградена на мотор со гласовна калем за да се подобри стабилноста.Опремен со различни алатки, може брзо и прецизно да прави преку сечење, полусечење, туткање и обележување.Осцилирачкиот нож може да го исече најдебелиот материјал до 16 мм.Погоден е за правење примероци и краткорочно прилагодено производство за индустрии за знаци, печатење и пакување.

Прочитај повеќе

датуми на саеми

Гледај Повеќе

Вести

2

LCKS3 Insatllation во Малезија

На 2 септември 2023 година, Чанг Куан, инженер по продажба во странство од Одделот за меѓународна трговија на HANGZHOU IECHO SCIENCE & TECHNOLOGY CO., LTD.., ја инсталираше новата генерација на дигитална машина за сечење мебел од кожа LCKS3 во Малезија.Машината за сечење Hangzhou IECHO беше фокусирана...
1.2

Преглед на изложбата--Кој е фокусот на т...

Во 2023 година, тридневната China Composites Expo успешно заврши во Националниот конгресен и изложбен центар во Шангај.Оваа изложба е многу возбудлива во трите дена од 12 септември до 14 септември 2023 година. Бројот на штандот на IECHO Technology е 7.1H-7D01 и ги прикажа новите четири ...
4

Labelexpo Europe 2023——Машина за сечење IECHO Ма...

Од 11 септември 2023 година, Labelexpo Europe успешно се одржуваше на Brussels Expo.Оваа изложба ја прикажува разновидноста на технологијата за етикетирање и флексибилното пакување, дигиталната завршна обработка, работниот тек и автоматизацијата на опремата, како и одржливоста на повеќе нови материјали и лепила....
на 8

Како да се избере опремата за сечење на дихтунгот?

Што е заптивка?Заптивка за заптивање е еден вид резервни делови за запечатување што се користат за машини, опрема и цевководи се додека има течност.За заптивање користи внатрешни и надворешни материјали.Дихтунзите се направени од метални или неметални материјали слични на плочи преку процес на сечење, удирање или сечење...
图片6

Како да ја земете машината за сечење BK4 за да постигнете ...

Дали забележавте дека луѓето сега имаат поголеми барања за уредување и уредување на домот. Во минатото, стиловите на уредување на домот на луѓето беа униформни, но во последниве години, со подобрувањето на сечие естетско ниво и напредокот на нивото на декорација, луѓето се повеќе. .