IMulCut е прилагоден сервисен софтвер за повеќеслојни машини за сечење, кој може да биде компатибилен со мејнстрим софтверот за дизајн во индустријата за облека и мебел.

IMulCut обезбедува сигурни податоци за повеќеслојните машини за сечење со своите силни графичко уредување и прецизни функции за препознавање слики.Со својата разновидна способност за препознавање податоци.

software_top_img

Софтверски карактеристики

Практично ракување со софтверот
Повеќекратни режими на работа
Препознавање на изрез
Препознавање на дупчење
Прецизност на излезот и параметри за оптимизација
Прилагоден јазичен систем
Практично ракување со софтверот

Практично ракување со софтверот

Едноставни копчиња за слика.
Едноставните копчиња за слика ги вклучуваат сите вообичаени функции.IMulcut е дизајниран со визуелни копчиња како икона и додава бројни копчиња за да се олесни работењето на корисниците

Повеќе начини на работа

Повеќе начини на работа

IMulCut дизајнираше различни методи на работа според навиките за работа на корисникот.Имаме четири различни начини за прилагодување на приказот на работниот простор и три начини за отворање датотеки.

Препознавање на изрез

Препознавање на изрез

Должината и ширината на препознавањето на засеците се големина на засекот на примерокот, а излезната големина е вистинската големина на засекот.Излезот на изрез поддржува функција за конверзија, јас засекот препознаен на примерокот може да се направи како V засек при вистинското сечење и обратно.

Препознавање на дупчење

Препознавање на дупчење

Системот за препознавање на дупчење може автоматски да ја препознае големината на графиката кога материјалот се увезува и да ја избере соодветната алатка за дупчење.

Прецизност на излезот и параметри за оптимизација

Прецизност на излезот и параметри за оптимизација

l Внатрешна синхронизација: правете ја насоката на сечење на внатрешната линија исто како и контурата.
l Внатрешна синхронизација: правете ја насоката на сечење на внатрешната линија исто како и контурата.
● Оптимизација на патеката: сменете ја секвенцата на сечење на примерокот за да ја постигнете најкратката патека на сечење.
l Излез со двоен лак: системот автоматски ја прилагодува секвенцата на сечење на засеците за да го намали разумното време на сечење.
l Ограничете го преклопувањето: примероците не може да се преклопуваат
l Оптимизирање на спојување: кога се спојуваат повеќе примероци, системот ќе ја пресмета најкратката патека за сечење и соодветно ќе се спои.
● Нож точка на спојување: кога примероците имаат линија за спојување, системот ќе ја постави точката на нож каде што започнува споената линија.

Прилагоден јазичен систем

Прилагоден јазичен систем

Ние обезбедуваме повеќе јазици за да изберете.Ако јазикот што ви треба не е во нашата листа, ве молиме контактирајте со нас и можеме да ви обезбедиме прилагоден превод


Време на објавување: мај-29-2023 година