MCT Rotary die cutter
SK2 Sistem pemotongan bahan fleksibel multi-industri kanthi presisi tinggi
BK4 sistem nglereni digital kacepetan dhuwur

koleksi produk khusus

Sistem pemotong cerdas otomatis PK

Iklan Inkjet/Wallpaper
Piranti Pangolahan Intelligent Industri

Sistem pemotong cerdas otomatis PK nganggo chuck vakum otomatis lan platform angkat lan pakan otomatis.Dilengkapi karo macem-macem alat, bisa kanthi cepet lan kanthi tepat nglereni, setengah nglereni, creasing lan menehi tandha.Cocog kanggo nggawe sampel lan produksi khusus sing cendhak kanggo industri Tandha, percetakan lan Kemasan.Iki minangka peralatan cerdas sing larang regane sing cocog karo kabeh proses kreatif sampeyan.

Waca liyane

PK1209 sistem nglereni cerdas otomatis

Sistem pemotong cerdas otomatis PK1209 nganggo chuck vakum kanthi otomatis lan platform angkat lan pakan otomatis.Dilengkapi karo macem-macem alat, bisa kanthi cepet lan kanthi tepat nglereni, setengah nglereni, creasing lan menehi tandha.Cocog kanggo nggawe sampel lan produksi khusus sing cendhak kanggo industri Tandha, percetakan lan Kemasan.Iki minangka peralatan cerdas sing larang regane sing cocog karo kabeh proses kreatif sampeyan.

Waca liyane

TK4S Sistem pemotongan format gedhe

TK4S Sistem pemotongan format gedhe nyedhiyakake pilihan sing paling apik kanggo pangolahan otomatis multi-industri, Sistem kasebut bisa digunakake kanthi tepat kanggo nglereni lengkap, nglereni setengah, ngukir, creasing, grooving lan menehi tandha.Kangge, kinerja pemotongan sing tepat bisa nyukupi syarat format gedhe sampeyan.Sistem operasi sing ramah pangguna bakal nuduhake asil pangolahan prefek.

Waca liyane

GLSA Automatic Multi-Layer Cutting System

GLSA Automatic Multi-Ply Cutting System nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo produksi massal ing Tekstil, Furnitur, Interior mobil, Bagasi, Industri ruangan, lsp. Dilengkapi IECHO High Speed ​​​​Electronic Oscillating Tool (EOT), GLS bisa ngethok bahan alus kanthi kacepetan dhuwur, dhuwur tliti lan dhuwur Intelligence.IECHO CUTSERVER Cloud Control Center nduweni modul konversi data sing kuat, sing njamin GLS bisa digunakake karo piranti lunak CAD mainstream ing pasar.

Waca liyane

GLSC Automatic Multi-Layer Cutting System

GLSC Automatic Multi-Ply Cutting System nyedhiyakake solusi paling apik kanggo produksi massal ing Tekstil, Furnitur, Interior mobil, Bagasi, Industri ruangan, lsp. Dilengkapi IECHO High Speed ​​​​Electronic Oscillating Tool (EOT), GLS bisa ngethok bahan alus kanthi kacepetan dhuwur, dhuwur tliti lan dhuwur Intelligence.IECHO CUTSERVER Cloud Control Center nduweni modul konversi data sing kuat, sing njamin GLS bisa digunakake karo piranti lunak CAD mainstream ing pasar.

Waca liyane

Mesin pemotong laser LCT

Mesin pemotong laser LCT

Mesin pemotong mati laser IECHO LCT350 minangka platform pangolahan laser digital kanthi kinerja dhuwur sing nggabungake pakan otomatis, koreksi penyimpangan otomatis, pemotongan mabur laser, lan mbusak sampah otomatis.Platform kasebut cocog kanggo macem-macem mode pangolahan kayata roll-to-roll, roll-to-sheet, sheet-to-sheet, lan liya-liyane. Iki utamané digunakake ing proses pemotongan lengkap, setengah nglereni, garis mabur, punching lan sampah. mbusak bahan non-logam kayata stiker, PP, PVC, karton lan kertas sing dilapisi.Platform ora mbutuhake nglereni mati, lan nggunakake file elektronik ngimpor kanggo Cut, nyediakake solusi sing luwih apik lan luwih cepet kanggo pesenan cilik lan wektu timbal luwih cendhek.

Waca liyane

MCT Rotary die cutter

MCT Rotary die cutter

MCT Rotary die cutter Kanthi ruang lantai cilik lan operasi sing gampang, seri MCT Rotary Die Cutter minangka mesin pemotong mati sing cerdas kanggo produksi batch cilik lan pirang-pirang produksi ulang, sing digunakake kanggo stiker adesif, label anggur, tag hang sandhangan, muter kertu lan produk liyane ing printing & packaging, sandhangan lan industri elektronik.Kanthi platform pakan skala iwak, defleksi otomatis lan keselarasan sing tepat, lembaran kasebut kanthi cepet ngliwati gulungan kanthi kekuatan dhuwur sing dilengkapi pisau magnetik lan ngrampungake macem-macem proses pemotongan mati kayata pemotongan lengkap, setengah potong, perforating, creasing. lan garis gampang sobek (garis untu).

Waca liyane

Pemotong label Digital Intelligent RK

Pemotong label digital RK

RK minangka mesin pemotong digital kanggo ngolah bahan adesif, sing digunakake ing bidang pasca-printing label pariwara.Peralatan iki nggabungake fungsi laminating, cutting, slitting, winding, lan discharge sampah.Digabungake karo sistem nuntun web, posisi CCD, lan teknologi kontrol sirah multi-nglereni cerdas, bisa mujudake pemotongan roll-to-roll sing efisien lan pangolahan terus-terusan otomatis.

Waca liyane

Pemotong label Digital Cerdas RK2

Pemotong label digital RK2

RK2 minangka mesin pemotong digital kanggo ngolah bahan adesif, sing digunakake ing bidang post-printing label pariwara.Peralatan iki nggabungake fungsi laminating, cutting, slitting, winding, lan discharge sampah.Digabungake karo sistem nuntun web, teknologi kontrol sirah multi-nglereni cerdas, bisa mujudake pemotongan roll-to-roll sing efisien lan proses terus-terusan otomatis.

Waca liyane

Solusi Perabot Kulit Digital LCKS

Solusi nglereni furnitur kulit digital LCKS

Solusi nglereni furnitur kulit digital LCKS, saka koleksi kontur nganti nesting otomatis, saka manajemen pesenan nganti pemotongan otomatis, kanggo mbantu para pelanggan kanthi akurat ngontrol saben langkah pemotongan kulit, manajemen sistem, solusi digital lengkap, lan njaga kaluwihan pasar.Gunakake sistem nesting otomatis kanggo nambah tingkat panggunaan kulit, maksimal ngirit biaya bahan kulit asli.Produksi kanthi otomatis nyuda katergantungan ing katrampilan manual.Garis perakitan pemotongan digital kanthi lengkap bisa entuk pangiriman pesenan sing luwih cepet.

Waca liyane

SK2 High-precision multi-industri bahan fleksibel cutti ...

IECHO SK2 nganggo teknologi drive motor linear, sing ngganti struktur transmisi tradisional kayata sabuk sinkron, rak lan gear pengurangan kanthi gerakan drive listrik menyang konektor lan gantry.Tanggepan cepet dening transmisi "Zero" banget nyepetake akselerasi lan deceleration, sing nambah kinerja mesin sakabèhé kanthi signifikan

Waca liyane

Sistem Pemotongan Cerdas Otomatis VK

Utamane digunakake ing percetakan kertas kemasan, kertas PP, adesif PP (vinil, polivinil klorida), kertas fotografi, kertas gambar teknik, stiker mobil PVC (polikarbonat), kertas lapisan anti banyu, bahan komposit PU, lsp.

Waca liyane

BK4 sistem nglereni digital kacepetan dhuwur

Mesin generasi kaping papat anyar BK4 sistem nglereni digital dhuwur-kacepetan, kanggo lapisan siji (sawetara lapisan) nglereni, bisa kanthi otomatis lan kanthi proses kaya liwat Cut, Kiss Cut, panggilingan, v alur, creasing, menehi tandha, etc. digunakake ing industri interior otomotif, iklan, apparel, Furnitur lan komposit, etc. Sistem pemotongan BK4, kanthi presisi dhuwur, keluwesan lan efisiensi dhuwur, nyedhiyakake solusi pemotongan otomatis-mat-ed kanggo macem-macem industri.

Waca liyane

BK3 High Speed ​​Digital Cutting System

BK3 High Speed ​​Digital Cutting Machine

BK3 sistem nglereni digital kacepetan dhuwur bisa éling liwat nglereni, Kiss nglereni, panggilingan, punching, creasing lan menehi fungsi kanthi kacepetan dhuwur lan tliti dhuwur.Kanthi sistem stacker lan koleksi, bisa ngrampungake pakan lan ngumpulake materi kanthi cepet.BK3 cukup cocok kanggo nggawe sampel, short run lan produksi massal ing tandha, printing iklan lan industri packaging.

Waca liyane

BK2 High Speed ​​Digital Cutting System

BK2 High Speed ​​Digital Cutting System

Sistem pemotongan BK2 yaiku sistem pemotongan bahan kanthi kecepatan dhuwur (lapisan siji / sawetara lapisan), sing akeh diterapake ing interior mobil, pariwara, sandhangan, perabotan, lan bahan komposit.Bisa digunakake kanggo nglereni lengkap, setengah nglereni, engraving, creasing, grooving.Sistem Cutting iki nyedhiyakake pilihan sing paling apik kanggo macem-macem industri kanthi efisiensi lan keluwesan sing dhuwur.

Waca liyane

PK4 sistem nglereni cerdas otomatis

PK4 sistem nglereni cerdas otomatis

Sistem pemotong cerdas otomatis PK4 dirancang kanggo model ukuran B1 / A0.Alat DK dianyari dadi drive motor koil swara kanggo nambah stabilitas.Dilengkapi karo macem-macem alat, bisa kanthi cepet lan kanthi tepat nglereni, setengah nglereni, creasing lan menehi tandha.Pisau Oscillating bisa ngethok materi sing paling kandel nganti 16mm.Cocog kanggo nggawe sampel lan produksi khusus sing cendhak kanggo industri tandha, percetakan lan kemasan.

Waca liyane

BK High Speed ​​Digital Cutting System

Mesin pemotong digital seri BK minangka sistem pemotong digital sing cerdas, dikembangake kanggo nglereni sampel ing industri kemasan lan percetakan, lan kanggo produksi kustomisasi sing cendhak.Dilengkapi sistem kontrol gerakan kacepetan dhuwur 6-sumbu sing paling maju, bisa nggawe pemotongan lengkap, setengah nglereni, creasing, V-cutting, punching, menehi tandha, ukiran lan panggilingan kanthi cepet lan tepat.Kabeh panjaluk nglereni bisa ditindakake kanthi mung siji mesin.Sistem IECHO Cutting bisa mbantu pelanggan kanggo ngolah produk sing tepat, novel, unik lan berkualitas kanthi luwih cepet lan gampang ing wektu lan papan sing winates. Jinis bahan pangolahan: karton, papan abu-abu, papan bergelombang, papan sarang madu, lembaran tembok kembar, PVC, EVA, EPE, karet etc.

Waca liyane

tanggal pameran dagang

ndeleng liyane

Kabar

11

Situs penilaian teknisi anyar saka IECHO...

Bubar, tim sawise-sales IECHO nganakake evaluasi pendatang anyar kanggo ningkatake tingkat profesional lan kualitas layanan teknisi anyar.Assessment dipérang dadi telung bagean: teori mesin, simulasi pelanggan ing situs, lan operasi mesin, sing nyadari pelanggan maksimal ...
24-04-15 ndeleng liyane
22

Potensi Aplikasi lan Pengembangan Digital...

Mesin pemotong digital minangka cabang saka peralatan CNC.Biasane dilengkapi karo macem-macem jinis alat lan lading.Bisa nyukupi kabutuhan pangolahan macem-macem bahan lan cocog kanggo ngolah bahan fleksibel.Lingkup industri sing ditrapake banget, ...
24-04-15 ndeleng liyane
44

Perbandingan beda antarane pa coated ...

Apa sampeyan wis sinau babagan bedane kertas sintetik lan kertas sing dilapisi ?Sabanjure, ayo deleng bedane kertas sintetis lan kertas sing dilapisi ing babagan karakteristik, skenario panggunaan, lan efek pemotongan!Kertas sing dilapisi misuwur banget ing industri label, amarga ...
24-04-09 ndeleng liyane
1-1

Apa bedane tradhisional...

Ing gesang kita, kemasan wis dadi bagean sing penting.Kapan lan ing ngendi wae kita bisa ndeleng macem-macem wujud kemasan.Cara produksi die-cutting tradisional: 1.Miwiti saka nampa pesenan, pesenan pelanggan diconto lan dipotong kanthi mesin pemotong.2. Banjur ngirimake jinis kothak menyang c...
24-04-08 ndeleng liyane
官网

Notifikasi Badan Eksklusif Kanggo PK Brand S...

Babagan HANGZHOU IECHO SCIENCE & TECHNOLOGY CO.,LTD lan Adcom - Printing solutions Ltd produk seri merek PK kabar perjanjian agensi eksklusif.HANGZHOU IECHO SCIENCE & TECHNOLOGY CO., LTD.seneng ngumumake yen wis mlebu perjanjian Distribusi Eksklusif karo Adcom - Printin...
24-04-03 ndeleng liyane