MCT Rotary paeh cutter
SK2 High-precision multi-industri Sistim motong bahan fléksibel
BK4 speed tinggi Sistim motong digital

kumpulan produk husus

PK otomatis sistem motong calakan

Inkjet Iklan / Wallpaper
Industri Alat Processing calakan

Sistim motong calakan otomatis PK adopts pinuh otomatis vakum cuk na ngangkat otomatis tur platform dahar.Dilengkepan ku rupa-rupa alat, éta tiasa gancang sareng tepat ngaliwat motong, satengah motong, creasing sareng nyirian.Ieu cocog pikeun nyieun sampel sarta pondok-ngajalankeun produksi ngaropéa pikeun Tanda, percetakan jeung industri bungkusan.Éta mangrupikeun alat pinter anu murah-hémat anu nyumponan sadaya pamrosesan kreatif anjeun.

Maca deui

PK1209 Sistim motong calakan otomatis

PK1209 Sistim motong calakan otomatis adopts pinuh otomatis cuk vakum sarta ngangkat otomatis tur platform dahar.Dilengkepan ku rupa-rupa alat, éta tiasa gancang sareng tepat ngaliwat motong, satengah motong, creasing sareng nyirian.Ieu cocog pikeun nyieun sampel sarta pondok-ngajalankeun produksi ngaropéa pikeun Tanda, percetakan jeung industri bungkusan.Éta mangrupikeun alat pinter anu murah-hémat anu nyumponan sadaya pamrosesan kreatif anjeun.

Maca deui

TK4S Sistim motong format badag

TK4S Sistim motong format badag nyadiakeun pilihan pangalusna pikeun multi-industri processing otomatis, Sistim na bisa persis dipaké pikeun motong pinuh, satengah motong, ukiran, creasing, grooving na nyirian.Samentara éta, kinerja motong tepat bisa minuhan sarat format badag Anjeun.Sistem operasi anu ramah-pamaké bakal nunjukkeun anjeun hasil pamrosésan anu préfék.

Maca deui

GLSA otomatis Multi-Lapisan motong System

GLSA Automatic Multi-Ply Cutting System nyadiakeun solusi pangalusna pikeun produksi masal di Tekstil, Furniture, Interior mobil, Bagasi, Industri outdoor, jsb Dilengkepan IECHO speed tinggi Alat Oscillating Electronic (EOT), GLS bisa motong bahan lemes kalayan speed tinggi, precision tinggi jeung kecerdasan tinggi.IECHO CUTSERVER Cloud Control Center gaduh modul konversi data anu kuat, anu ngajamin karya GLS sareng parangkat lunak CAD mainstream di pasar.

Maca deui

GLSC otomatis Multi-Lapisan motong System

GLSC Automatic Multi-Ply Cutting System nyadiakeun solusi pangalusna pikeun produksi masal di Tekstil, Furniture, Interior mobil, Bagasi, Industri outdoor, jsb Dilengkepan IECHO speed tinggi Alat osilasi éléktronik (EOT), GLS bisa motong bahan lemes kalayan speed tinggi, precision tinggi jeung kecerdasan tinggi.IECHO CUTSERVER Cloud Control Center gaduh modul konversi data anu kuat, anu ngajamin karya GLS sareng parangkat lunak CAD mainstream di pasar.

Maca deui

LCT laser mesin paeh-motong

LCT laser mesin paeh-motong

IECHO LCT350 mesin laser paeh-motong mangrupakeun-kinerja tinggi digital platform processing laser integral tina dahar otomatis, koreksi simpangan otomatis, laser motong ngalayang, sarta panyabutan runtah otomatis.platform nu cocog pikeun modus processing béda kayaning roll-to-roll, roll-to-lambar, lambar-to-lambar, jsb Hal ieu utamana dipaké dina prosés motong pinuh, satengah motong, garis ngalayang, punching jeung runtah. ngaleupaskeun bahan non-logam kayaning stiker, PP, PVC, karton jeung kertas coated.platform nu teu merlukeun motong paeh, sarta ngagunakeun file éléktronik impor pikeun motong, nyadiakeun solusi hadé tur gancang pikeun pesenan leutik sarta kali kalungguhan pondok.

Maca deui

MCT Rotary paeh cutter

MCT Rotary paeh cutter

MCT Rotary die cutter Kalayan rohangan lanté anu alit sareng operasi anu gampang, séri MCT Rotary Die Cutter mangrupikeun mesin pemotong maot anu cerdas pikeun bets alit sareng sababaraha produksi ulangan, seueur dianggo pikeun stiker napel diri, labél anggur, tag hang baju, maén. kartu jeung produk sejenna dina percetakan & bungkusan, pakean jeung industri éléktronika.Kalawan platform dahar skala lauk, deflection otomatis tur alignment tepat, lambar pas gancang ngaliwatan-kakuatan tinggi gulungan dilengkepan wilah magnét sarta ngalengkepan rupa-rupa prosés maot-motong kayaning full-motong, satengah motong, perforating, creasing. jeung garis gampang-cacah (garis toothed).

Maca deui

RK calakan Digital labél cutter

RK Digital labél cutter

RK nyaéta mesin motong digital pikeun ngolah bahan timer napel, nu dipaké dina widang pos-percetakan labél iklan.Parabot ieu ngahijikeun fungsi laminating, motong, slitting, winding, sareng pembuangan runtah.Digabungkeun jeung sistem web guiding, positioning CCD, sarta téhnologi kontrol sirah multi-motong calakan, éta bisa ngawujudkeun motong roll-to-roll efisien sarta processing kontinyu otomatis.

Maca deui

RK2 calakan Digital labél cutter

RK2 cutter labél Digital

RK2 mangrupakeun mesin motong digital pikeun ngolah bahan timer napel, nu dipaké dina widang pos-percetakan labél iklan.Alat ieu ngahijikeun fungsi laminating, motong, slitting, winding, sareng pembuangan runtah.Digabungkeun jeung sistem web guiding, téhnologi kontrol sirah multi-motong calakan, éta bisa ngawujudkeun motong roll-to-roll efisien sarta processing kontinyu otomatis.

Maca deui

Solusi Perabot Kulit Digital LCKS

LCKS solusi motong jati kulit digital

LCKS solusi motong jati kulit digital, ti kempelan kontur ka nyarang otomatis, ti manajemén urutan ka motong otomatis, pikeun mantuan konsumén akurat ngadalikeun unggal hambalan motong kulit, manajemén sistem, solusi full-digital, sarta ngajaga kaunggulan pasar.Anggo sistem nyarang otomatis pikeun ningkatkeun tingkat panggunaan kulit, maksimal ngahémat biaya bahan kulit asli.Produksi otomatis pinuh ngurangan gumantungna kana kaahlian manual.A garis assembly motong pinuh digital bisa ngahontal pangiriman urutan gancang.

Maca deui

SK2 High-precision multi-industri bahan fléksibel cutti ...

IECHO SK2 ngadopsi téknologi drive motor linier, anu ngagentos struktur transmisi tradisional sapertos sabuk sinkron, rak sareng réduksi gear kalayan gerak drive listrik kana konektor sareng gantry.Réspon gancang ku transmisi "Nol" pisan ngirangan akselerasi sareng deceleration, anu ningkatkeun kinerja mesin sacara signifikan.

Maca deui

VK Otomatis Sistim motong calakan

Utamana dipaké dina percetakan kertas bungkusan, kertas PP, napel PP (vinil, polyvinyl klorida), kertas fotografik, kertas gambar rékayasa, stiker mobil PVC (polycarbonate), kertas palapis waterproof, bahan komposit PU, jsb.

Maca deui

BK4 speed tinggi Sistim motong digital

Mesin generasi kaopat anyar BK4-speed tinggi sistem motong digital, pikeun lapisan tunggal (sababaraha lapisan) motong, tiasa dianggo otomatis tur akurat prosés kawas ngaliwatan cut, ciuman cut, panggilingan, v alur, creasing, nyirian, jsb eta tiasa loba dipaké dina industri interior otomotif, iklan, apparel, jati jeung komposit, jsb Sistim motong BK4, kalawan precision tinggi na, kalenturan jeung efisiensi tinggi, nyadiakeun solusi motong otomatis-mat-ed kana rupa-rupa industri.

Maca deui

BK3 High Speed ​​Digital motong System

BK3 High Speed ​​Mesin motong Digital

BK3 speed tinggi Sistim motong digital bisa ngawujudkeun ngaliwatan motong, motong ciuman, panggilingan, punching, creasing sarta nyirian fungsi kalawan speed tinggi na precision tinggi.Kalayan stacker sareng sistem kempelan, éta tiasa ngarengsekeun tuang bahan sareng ngumpulkeun gancang.BK3 cukup cocog pikeun pembuatan sampel, ngajalankeun pondok tur produksi masal dina tanda, percetakan iklan jeung industri bungkusan.

Maca deui

BK2 High Speed ​​Digital motong System

BK2 High Speed ​​Digital motong System

Sistim motong BK2 nyaéta speed tinggi (lapisan tunggal / sababaraha lapisan) sistem motong bahan, nu loba dilarapkeun dina interior mobil, iklan, pésta, jati, jeung bahan komposit.Ieu bisa persis dipaké pikeun motong pinuh, satengah motong, ukiran, creasing, grooving.Sistim motong Ieu nyadiakeun pilihan pangalusna pikeun loba industri béda kalayan efisiensi tinggi na kalenturan.

Maca deui

BK High Speed ​​Digital motong System

BK runtuyan mesin motong digital mangrupa sistem motong digital calakan, dimekarkeun pikeun motong sampel dina industri bungkusan na percetakan, sarta pikeun produksi kustomisasi pondok-ngajalankeun.Dilengkepan sistem kontrol gerak-speed tinggi 6-sumbu paling canggih, éta bisa nyieun pinuh-motong, satengah motong, creasing, V-motong, punching, nyirian, ukiran sarta panggilingan gancang tur tepat.Sadaya tungtutan motong tiasa dilakukeun ngan ukur hiji mesin.Sistim motong IECHO bisa mantuan konsumén pikeun ngolah produk tepat, novel, unik tur-kualitas luhur leuwih gancang sarta gampang dina waktos kawates sarta space.Types bahan processing: karton, dewan abu, dewan corrugated, dewan honeycomb, kembar-témbok lambar, PVC, EVA, EPE, karét jsb.

Maca deui

PK4 Sistim motong calakan otomatis

PK4 Sistim motong calakan otomatis

Sistim motong calakan otomatis PK4 dirancang pikeun model ukuran B1 / A0.Alat DK ditingkatkeun kana drive motor coil sora pikeun ningkatkeun stabilitas.Dilengkepan ku rupa-rupa alat, éta tiasa gancang sareng tepat ngaliwat motong, satengah motong, creasing sareng nyirian.Péso Osilasi tiasa motong bahan anu paling kandel dugi ka 16mm.Ieu cocog pikeun nyieun sampel sarta pondok-ngajalankeun produksi ngaropéa pikeun tanda, percetakan jeung industri bungkusan.

Maca deui

kaping dagang-pameran

nempo leuwih

Warta

111

Mesin IECHO dipasang di Thailand

IECHO, salaku produsén well-dipikawanoh tina mesin motong di Cina, ogé nyadiakeun layanan rojongan sanggeus-jualan kuat.Anyar-anyar ieu, séri pamasangan penting parantos réngsé di King Global Incorporated di Thailand.Ti 16 Januari nepi ka 27 Januari 2024, tim téknis kami suksés…
24-01-31 nempo leuwih
2-1

Naon anu anjeun terang ngeunaan motong Magnetik ...

Stiker magnét seueur dianggo dina kahirupan sapopoé.Nanging, nalika motong stiker magnét, sababaraha masalah tiasa disanghareupan.Tulisan ieu bakal ngabahas masalah ieu sareng nyayogikeun saran anu cocog pikeun mesin motong sareng alat motong.Masalah anu disanghareupan dina prosés motong 1. Inac...
24-01-29 nempo leuwih
未标题-1

Naha anjeun kantos ningali robot anu tiasa otomatis ...

Dina industri mesin motong, kempelan jeung susunan bahan sok geus tugas tedious sarta waktu-consuming.Dahar tradisional henteu ngan ukur efisiensi rendah, tapi ogé gampang nyababkeun bahaya kaamanan anu disumputkeun.Nanging, nembe, IECHO parantos ngaluncurkeun panangan robot énggal anu tiasa ngahontal ...
24-01-27 nempo leuwih
1-1

Nyingkab bahan Busa: aplikasi lega ngajalankeun ...

Kalayan kamajuan téknologi, aplikasi bahan busa janten langkung seueur dianggo.Naha éta suplai bumi, bahan wangunan, atanapi produk éléktronik, urang tiasa ningali bahan busa.Ku kituna, naon bahan foaming?Naon prinsip husus?Naon nya...
24-01-19 nempo leuwih
1-1

Pesenan angkatan leutik, pilihan idéal pikeun gancang ...

Kalayan parobihan anu terus-terusan di pasar, pesenan angkatan leutik parantos janten norma seueur perusahaan.Dina raraga minuhan kaperluan konsumén ieu, hal anu penting pikeun milih hiji mesin motong efisien.Dinten ayeuna, kami bakal ngenalkeun anjeun ka angkatan leutik mesin motong pesenan anu tiasa dikirimkeun ...
24-01-19 nempo leuwih