Notifikasi Agensi Eksklusif Kanggo Produk Seri Merek BK/TK4S/SK2 Ing Romania.

Babagan HANGZHOU IECHO SCIENCE & TECHNOLOGY CO.,LTD lan Novmar Consult Services SRL.BK/TK4S/SK2 produk seri merek eksklusif kabar perjanjian agensi.

HANGZHOU IECHO SCIENCE & TECHNOLOGY CO., LTD.seneng ngumumake yen wis mlebu perjanjian Distribusi Eksklusif karoNovmar Consult Services SRL.

Saiki diumumakeNovmar Consult Services SRLdiangkat minangka agen eksklusif sakaBK/TK4S/SK2produk seri saka IECHOing Romaniaing November 15, 2023, lan tanggung jawab kanggo iklan IECHO, marketing lan karya pangopènan ing wilayah ndhuwur. Wewenang eksklusif bener kanggo 1 taun.

Agen sah iki duwe pengalaman sugih lan kawruh profesional ing pasar Romania, lan bakal nyedhiyani dodolan lengkap lan technical support kanggo BK / TK4S / SK2.Kita pitados bilih liwat kerjasama antarane loro pihak, produk seri merek BK / TK4S / SK2 bakal luwih disedhiyakake lan dikenali, nggawa produk lan layanan sing luwih apik kanggo pangguna Romania.

Minangka pelanggan IECHO, sampeyan bakal seneng kepenak lan dhukungan profesional sing diwenehake dening agen kasebut.Sampeyan bisa langsung tuku lan ngerti informasi babagan produk seri merek BK / TK4S / SK2 liwat agen, kayata layanan sawise-sales lan konsultasi produk.

Muga-muga kanthi kerjasama karo Novmar Consult Services SRL, kita bisa nggedhekake pasar Romania lan nyedhiyakake produk lan layanan sing luwih apik kanggo pangguna.Matur nuwun kanggo dhukungan lan perhatian, kita bakal terus kerja keras kanggo nambah kualitas produk lan pengalaman pangguna.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa butuh informasi luwih lengkap, hubungi kita kapan wae.Matur nuwun maneh kanggo dhukungan!

未标题-1

 


Wektu kirim: Nov-15-2023
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Langganan newsletter kita

ngirim informasi