Bewara Badan Eksklusif Pikeun Produk Series Brand BK / TK4S / SK2 Di Romania.

Ngeunaan HANGZHOU IECHO SCIENCE & TECHNOLOGY CO.,LTD sareng Novmar Consult Services SRL.BK / TK4S / SK2 produk runtuyan brand ekslusif bewara perjangjian agénsi.

HANGZHOU IECHO Élmu & Téhnologi CO., LTD.bungah ngumumkeun yén éta parantos nandatanganan perjanjian Distribusi Eksklusif sarengNovmar Taroskeun Layanan SRL.

Ayeuna diumumkeun yénNovmar Taroskeun Layanan SRLdiangkat jadi agén ekslusif tinaBK/TK4S/SK2produk runtuyan IECHOdi Romaniaon Nopémber 15, 2023, sarta tanggung jawab IECHO urang iklan, pamasaran jeung pangropéa karya di wewengkon luhur. The otorisasina ekslusif valid pikeun 1 taun.

agén otorisasi ieu pangalaman euyeub tur pangaweruh profésional di pasar Romania, sarta baris nyadiakeun jualan komprehensif sarta rojongan teknis pikeun BK / TK4S / SK2.Kami yakin yén ngaliwatan gawé babarengan antara dua pihak, BK / TK4S / SK2 produk runtuyan brand bakal leuwih lega diwanohkeun tur dipikawanoh, bringing produk jeung jasa hadé pikeun pamaké Romania.

Salaku customer of IECHO, anjeun bakal ngarasakeun genah tur rojongan profésional disadiakeun ku agén.Anjeun tiasa langsung mésér sareng ngartos inpormasi ngeunaan produk séri merek BK / TK4S / SK2 ngalangkungan agén, sapertos jasa saatos penjualan sareng konsultasi produk.

Kami ngarepkeun pisan yén ngaliwatan gawé babarengan sareng Novmar Consult Services SRL, urang tiasa ngalegaan pasar Romania sareng nyayogikeun produk sareng jasa anu langkung saé.Hatur nuhun pikeun pangrojong sareng perhatian anjeun, kami bakal terus kerja keras pikeun ningkatkeun kualitas produk sareng pangalaman pangguna.

Upami anjeun gaduh patarosan atanapi peryogi inpormasi langkung lengkep, mangga ngahubungi kami iraha waé.Hatur nuhun deui pikeun rojongan anjeun!

未标题-1

 


waktos pos: Nov-15-2023
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Ngalanggan newsletter kami

ngirim informasi