Известување за ексклузивна агенција за производи од серијата BK/TK4S/SK2 во Романија.

За HANGZHOU IECHO SCIENCE & TECHNOLOGY CO.,LTD и Novmar Consult Services SRL.Известување за договор за ексклузивна агенција за производи од серијата BK/TK4S/SK2.

HANGZHOU IECHO SCIENCE & TECHNOLOGY CO., LTD.со задоволство објавува дека потпиша договор за ексклузивна дистрибуција соNovmar Consult Services SRL.

Сега се најавува декаNovmar Consult Services SRLе назначен за ексклузивен застапник наBK/TK4S/SK2сериски производи на IECHOво Романијана 15 ноември 2023 година и е одговорен за рекламирање, маркетинг и одржување на работата на IECHO во горенаведените области. Ексклузивното овластување важи 1 година.

Овој овластен застапник има богато искуство и професионално знаење на пазарот во Романија и ќе обезбеди сеопфатна продажба и техничка поддршка за BK/TK4S/SK2.Сметаме дека преку соработка меѓу двете страни, производите од серијата на брендот BK/TK4S/SK2 ќе бидат пошироко промовирани и препознаени, носејќи подобри производи и услуги за корисниците во Романија.

Како клиент на IECHO, ќе уживате во удобноста и професионалната поддршка што ги дава агентот.Можете директно да купувате и разберете информации за производите од серијата на брендот BK/TK4S/SK2 преку застапници, како што се услуги по продажбата и консултации за производите.

Искрено се надеваме дека преку соработката со Novmar Consult Services SRL, можеме дополнително да го прошириме пазарот во Романија и да им обезбедиме на корисниците подобри производи и услуги.Ви благодариме за поддршката и вниманието, ќе продолжиме да работиме напорно за да го подобриме квалитетот на производот и корисничкото искуство.

Ако имате какви било прашања или ви требаат дополнителни информации, ве молиме контактирајте не во секое време.Ви благодариме повторно за поддршката!

未标题-1

 


Време на објавување: 15-11-2023 година
  • Фејсбук
  • линкедин
  • твитер
  • youtube
  • инстаграм

Претплатете се на нашиот билтен

испрати информации