Njoftimi i Agjencisë Ekskluzive për Produktet e Serisë së Markës BK/TK4S/SK2 në Rumani.

Rreth HANGZHOU IECHO SCIENCE & TECHNOLOGY CO.,LTD dhe Novmar Consult Services SRL.Njoftimi i marrëveshjes ekskluzive të agjencisë së produkteve të markës BK/TK4S/SK2.

HANGZHOU IECHO SHKENCA DHE TEKNOLOGJIA CO., LTD.ka kënaqësinë të njoftojë se ka nënshkruar një marrëveshje të shpërndarjes ekskluzive meNovmar Consult Services SRL.

Tashmë bëhet e ditur seNovmar Consult Services SRLemërohet si agjent ekskluziv iBK/TK4S/SK2produktet e serisë së IECHOnë Rumanimë 15 nëntor 2023 dhe është përgjegjëse për punën e reklamimit, marketingut dhe mirëmbajtjes së IECHO në fushat e mësipërme. Autorizimi ekskluziv është i vlefshëm për 1 vit.

Ky agjent i autorizuar ka përvojë të pasur dhe njohuri profesionale në tregun e Rumanisë dhe do të ofrojë shitje dhe mbështetje teknike gjithëpërfshirëse për BK/TK4S/SK2.Ne besojmë se përmes bashkëpunimit mes të dyja palëve, produktet e serisë së markës BK/TK4S/SK2 do të promovohen dhe njihen më gjerësisht, duke sjellë produkte dhe shërbime më të mira për përdoruesit e Rumanisë.

Si klient i IECHO, ju do të gëzoni komoditetin dhe mbështetjen profesionale të ofruar nga agjenti.Ju mund të blini drejtpërdrejt dhe të kuptoni informacionin rreth produkteve të serisë së markës BK/TK4S/SK2 nëpërmjet agjentëve, të tillë si shërbimi pas shitjes dhe konsultimi i produktit.

Ne shpresojmë sinqerisht që përmes bashkëpunimit me Novmar Consult Services SRL, ne mund të zgjerojmë më tej tregun e Rumanisë dhe t'u ofrojmë përdoruesve produkte dhe shërbime më të mira.Faleminderit për mbështetjen dhe vëmendjen tuaj, ne do të vazhdojmë të punojmë shumë për të përmirësuar cilësinë e produktit dhe përvojën e përdoruesit.

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për informacione të mëtejshme, ju lutemi na kontaktoni në çdo kohë.Faleminderit përsëri për mbështetjen tuaj!

未标题-1

 


Koha e postimit: Nëntor-15-2023
  • facebook
  • linkedin
  • Cicëroj
  • YouTube
  • instagram

Regjistrohu në buletinin tonë

dërgoni informacion